Sportovní úspěchy na School Games

Dne 14.5.2024 se na zábřežském stadionu uskutečnilo kvalifikační kolo School Games. Tato akce sdružuje žáky z různých škol, aby předvedli své sportovní dovednosti i smysl pro fandění a fair play. Na výběr byla řada disciplín, např. míčové hry, in-line bruslení, atletika, dokonce také jízda ve formulích.
Byli jsme nepřehlédnutelní nejen díky krásným tričkům s logem školy (děkujeme paní učitelce Hautové a kol. za jejich přípravu), ale i díky sportovním úspěchům. V kategorii 6.–7. ročníků se naše škola probojovala do finále hned několikrát: v chlapecké přehazované a ve streetballu a fotbale chlapců i dívek. Výjimečného výsledku dosáhla v atletice Viktorie Szabó, která za 6.–7. ročník také postoupila do závěrečného kola. Ani fanklub Kučerky nezůstal pozadu a hnal svou reprezentaci dál. S vlastnoručně vyrobenými transparenty a pompony nejvíce zazářili fanoušci a fanynky z 5.A.
Bylo to nezapomenutelné dopoledne plné radosti a hrdosti na naši školu. Již se těšíme na finále, které se uskuteční 24.6.2024. Gratulujeme všem, kdo se zapojili, a věříme, že opět předvedeme skvělé výkony!

No Comments Yet.

Komentujte